Våra tjänster

WÄ BIL erbjuder ett komplett utbud av tjänster, service och reparationer för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Skadeverkstad

Boka tid för skadebesiktning hos oss. Vi erbjuder ersättningsbil för endast 350 kr/dygn.

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss på Wä BIL kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på WÄ BIL garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar och levererar nu utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service har våra skickliga mekaniker gedigen erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att du förlorar tillverkarens garantier. Detta gäller även för nya fordon.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem. Regelbunden AC-service säkerställer en trevlig och hälsosam miljö i ditt fordon.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi på WÄ BIL att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.