Våra tjänster

WÄ BIL erbjuder ett komplett utbud av tjänster, service och reparationer för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Du kan boka elektronisk service med oss på WÄ BIL i Kristianstad idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en motsvarande service på tillverkarnivå baserat på din fordonets ålder och körsträcka.

Batterikontroll

En enkel batterikontroll från oss på WÄ BIL i Kristianstad hjälper dig att undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Skadeverkstad

Boka tid för skadebesiktning hos oss. Vi erbjuder ersättningsbil för endast 350 kr/dygn.

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss på Wä BIL kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på WÄ BIL garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar och levererar nu utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service har våra skickliga mekaniker gedigen erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att du förlorar tillverkarens garantier. Detta gäller även för nya fordon.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem. Regelbunden AC-service säkerställer en trevlig och hälsosam miljö i ditt fordon.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi på WÄ BIL att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.

Däckservice

Däckhotell

Vi förvarar dina däck, året runt!

Däck & Fälg

Vi har både däck och fälg för alla bilmärken.

Däckmontering

När du ber oss på WÄ BIL att serva dina däck får du mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

I takt med utvecklingen blir bilar alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Elektronisk bränsleinsprutning kontrolleras av moderna motorstyrningssystem för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Systemspecialisterna på WÄ BIL använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Vid olje- och filterbyte använder vi oss av högkvalitativ olja och filter, och har dessutom en ansvarsfull hantering av avfallsoljan.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Lita på oss för dina behov av lampservice.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Bilrutorna är avgörande för säkerheten på vägen, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. Av denna anledning bör våra experter omedelbart reparera skador från stenskott. Vid behov installerar vi en helt ny ruta – professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss på WÄ BIL för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Vi kan erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar tillverkargarantin.